EU Model & Marge Model

EU Model

Een Europees spec telefoon is identiek aan een Nederlands model, maar is vaak voordeliger. Europese modellen zijn bestemd voor de Europese markt en dus ook geschikt voor verkoop in Nederland.Om de prijzen van onze toestellen scherp te houden en omdat de beschikbaarheid van toestellen in het buitenland doorgaans aanzienlijk beter is, kopen wij soms toestellen in het buitenland in (Europa). Hierdoor worden populaire toestellen bij ons sneller en goedkoper aangeboden dan Nederlandse versies.

Wij leveren bij Europese modelen een link naar de digitale Nederlandse handleiding.

Marge Model

Marge toestellen zijn goedkoper dan de BTW toestellen. Hoe kan dit?
 
Marge telefoons zijn telefoons afkomstig van abonement (welke al dan niet gratis is verkregen) welke zonder btw aan ons verkocht worden hierdoor kunnen wij geen btw terugvorderen. Wij kunnen deze telefoons met marge factuur aan consument aanbieden maar zonder 21% btw vermelding op factuur, hierdoor zijn marge toestellen dus een stuk voordeliger voor eindconsumenten!
 
Houdt hier als bedrijf dus rekening mee met de aanschaf van een marge product. Bedrijven kunnen het aankoopbedrag wel als kosten inboeken in hun boekhouding.
 
Mocht u als zakelijke klant een BTW factuur verlangen dan kunt u hierover contact met ons opnemen.